Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
medinacyna

Hun Hadde Onsket At Han Hadde Satt Bind For Oynene Hennes, Slik At Hun Slapp A Se...........dette Var Ledd I Hennes Oppdragelse.

Sommerjobben

Tok ingen hensyn na... Nar jeg gikk inn pa kjokkenet, sto du ved kjokken benken og tappet i vann. Det var uten tvil verdens deiligste syn jeg sa...

Litt ma trosten ha hjulpet for jeg kjente at kroppen din langsomt falt til ro, du tok et lite skritt tilbake og kikket opp pa meg, og sa tusen tusen takk for at du reddet meg. Jeg skvatt til i det du snudde deg mot meg med et lite smil i munnviken..

Du tok enna et lite skritt bakover i det du spurte hva som hadde brent, og mens jeg provde a stamme fram en forklaring, fikk jeg tid til a studere deg narmere, du var vat i haret og hadde pa deg en tynn bluse, helt uten tvil ingenting under den nei, og resten av klesdrakten er kun en liten truse... Men hjernen min var noksa tom akkurat da... Men da blei der et utrolig liv der inne igjen, du skulle ut na!! Hadde jo ingen interesse av a fa besok av resten av brannvesenet... Kaffen var ferdig, sa du reiste deg opp for og finne et par kopper... Du var sa varm og sa vat at jeg uten problem stotte helt inn til bunns...

Pa fersk gjerning

Hun vred litt pa hodet, og blikket hennes motte mitt.

Den ene handen til Hanne la seg om skaftet hans etterhvert som det gled ut av munnen hennes, og hun konsentrerte seg om hodet samtidig som hun runket ham sakte. Tungen hennes sirklet rundt langs kanten av kukhodet, for hun lot munne gli sultent ned langs skaftet, samtidig som tungen presset mot undersiden av pikken.

- Jeg burde anmelde dere, det er det eneste riktige. Med den ledige handen satt hun jammen og koste med seg selv.

- Kom dere ut! gjentok vakten, hoyere denne gangen, og et par hoder snudde seg og kikket i var retning. Tankene mine arbeidet allerede med en passende straff.Mapende ble jeg staende og se pa, usikker pa hva jeg skulle gjore, men falt etterhvert tungt ned i en stol og tok frem sigarettpakken min.Spurte han sa fort vi hadde kommet oss inn og fatt lukket doren bak oss.Sa boyde hun seg frem og kysset ham.

Boylene stottet opp og omfavnet en fjerdedel brystenes undersider. Men tenk om han hadde det I tankene. Ogsa na. Hun hadde tillit til at hennes hersker visste hva han gjorde nar han lot henne komme hit alene. Hun hadde onsket at han hadde satt bind for oynene hennes, slik at hun slapp a se...........Dette var ledd I hennes oppdragelse. Dette fikk hendene til a peke svakt oppover.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl